Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


pályák

Fingerboardos pályák:

 

Én inkább azt ajánlom legyetek inkább kreatívak! Attól még vehettek eredeti Tech Deck pályákat de én azt ajánlom hogy csináljatok magatoknak. Hogy hogyan? Olvass tovább.....

 

Negyedcső:

 

Kell egy teásdoboz vagy akármilyen kicsi doboz:

 

Lehetőleg körzővel a dobozra  úgy rajzoljatok kört hogy mind a két oldalánál metsze a lapot (teheát az sarkánál).

Ezt a másik oldalon is csináljátok meg. A rajz mentén vágjátok ki és kaptatok egy félcsövet aminek üres a belseje.

Lehetőleg valamilyen súlyt (pl.:kavicsokat) és rakjátok bele a félcsőbe így nehezebben fog elcsúszni. Fogjatok egy egy vastag lapot (Én félfamentes rajzlapot ajánlok) vagy ragasszatok össze vagy 3-4 vékony lapot és rakjátok rá a félcső üreges végére. Értelemszerüen vágjátok méretre, ragasszátok oda celluxal és mindkét alját is ragasszátok le celluxal (én azért ajánlom mert így könnyebb felmenni vele FB-vel). És vájola kész is van!

 

 

"Dupla negyedcső" : Bocs nem tudtam jobban elmondani hogy mi ez... Nemtom hogy hívják valójában. Na szóval térjünk vissza a "Dupla negyedcsőhöz". Ez egyszerüen építés nélkül meg lehet csinálni. Egy könyv! Ennyi az egész! Nagyon jó deszkázási hely! Kép: 

 

 

Box: Ezt is naon könnyi előálítani. Kell egy kissebb méretü doboz (pl.: Airwaves rágósdoboz ami a képeken is szerepel). Nos először is lecelluxoljuk a széleit hogy jól mennjenek rajta a slideok. Aztán belső merevítés gyanánt egy kis cellukszot és egy kis hurkapálcikát használhatunk. A képekből hátha jobban érted:

                      

                                                    

 

 

 

 

 Cső: Ez már kemény dió! Kell hozzá : 6 DB egyméretü hurkapálcika és 4DB 4-5cm-es hurkapálcika. A 6 egyméetüből csináltok egy piramis alakot és körbetekerjük celluxal:

Miután ezt jó alaposan köröltekertük celluxal készítenünk kell 2DB lábat. Két hurkapálcát a 4 közül fektetve lerakruk és körűltekerjük celluxal:

Azután megcsináljuk ezt mégegyszer a két lábat celluxal odaragasztjuk a csőhöz és kész is. Képek: